a determinats districtes de la capital

Madrid activa un pla per aturar el nombre d'armes als carrers

Vallecas Villa, Ciudad Lineal, San Blas, Puente de Vallecas, Vicálvaro i Moratalaz, epicentres del problema

bolomachete

El Govern municipal de l’Ajuntament de Madrid ha posat en marxa un programa pilot a determinats districtes de la capital amb l’objectiu de reduir la tinença d’armes prohibides en espais públics, han informat fonts municipals Europa Press.

Es tracta d’un «informe d’actuació» que s’ha desenvolupat, i es desenvolupa, a determinats districtes i suposa un reforç especial per a les festes d’aquests. Però no està decidit si continuarà o no.

Aquestes mateixes fonts han precisat que el programa no està «específicament» dirigit a les bandes llatines, sinó al «control de la tinença d’armes prohibides en espais públics».

Tal com ha avançat ’El Mundo’, aquest projecte, denominat com ’El teu espai segur’ es desenvolupa a sis districtes: Vallecas Villa (on va començar a implantar-se), Ciudad Lineal, San Blas, Puente de Vallecas, Vicálvaro i Moratalaz.

Respon a la idea que té aquest govern municipal de «perseguir els que incompleixin la llei i les ordenances, des de la possible tinença d’armes prohibides fins a la venda ambulant il·legal».

Temes:

Madrid