SOSPITES DE CORRUPCIÓ

Més Madrid portarà a la Fiscalia la relació d'Ayuso amb Avalmadrid

El partit d'Íñigo Errejón vol que s'investigui un possible alçament de béns relacionat amb el préstec al pare de la nova presidenta

inigo-errejon

El diputat de Más Madrid a l’Assemblea regional Eduardo Rubiño ha anunciat aquest dimecres que el seu partit portarà a la Fiscalia les informacions que relacionen la ja presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (PP), amb un préstec d’Avalmadrid de 400.000 euros concedit al seu pare.préstec d’Avalmadrid  pare.

Després de la votació en la qual Ayuso s’ha convertit en presidenta regional gràcies als vots del seu partit, Ciutadans i Vox, Rubiño ha anunciat aquesta decisió davant d’un possible alçament de béns per part de la popular per haver rebut dos immobles del seu pare quan aquest era morós, segons va publicar Infolibre.

"Anirem a la Fiscalia, portarem tota la informació que pesa sobre la senyora Díaz Ayuso i no sobre cap altra persona perquè sigui la Justícia i la Fiscalia que opini si hi ha alguna qüestió que ha de ser examinada legalment", ha apuntat en declaracions als mitjans el diputat regional.

Rubiño ha qualificat com un dia "trist" aquest en què el PP ha aconseguit una "pròrroga" per governar quatre anys més la regió, i ha assenyalat el portaveu del seu partit, Íñigo Errejón, com a "líder de l’oposició" en aquest debat d’investidura que s’ha desenvolupat entre dimarts i dimecres.

Ple "vergonyós"

Per la seva part, la portaveu de Podem a l’Assemblea, Isa Serra, ha qualificat als mitjans de "vergonyós" el ple d’investidura, en el qual assegura que Ayuso "ha fet tot el possible per no respondre als problemes que té la Comunitat de Madrid".

"No ha fet cap altra cosa que victimitzar-se i atacar l’oposició amb qüestions personals, però de l’important que és quin és el seu projecte per a la Comunitat de Madrid, quines polítiques posarà en marxa amb vivenda, educació, sanitat, d’això no n’ha parlat", ha dit.