Una vintena de registres

Operació policial contra una "perillosa xarxa" de prostitució a Madrid: Onze detinguts i una vintena de dones alliberades

La Policia Nacional ha intervingut a les finques dels números 127 i 133 del passeig de les Delicias

Troben 100.000 euros en cop a explotació sexual en els dos edificis

rcurso-polica

La Policia Nacional ha detingut de momentonze persones i ha rescatat una vintena de prostitutes retingudes per una xarxa "molt perillosa" dedicada al tràfic de persones i a l'explotació sexual de dones, ha indicat a Europa Press un portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

A primera hora del matí agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria, encarregada de l'operació, ha acordonat una àmplia zona del passeig de les Delicias de Madrid, en el qual es troben els edificis situats en els números 127 i 133, immobles sencers de cinc plantes dedicats gairebé en exclusiva a la prostitució. En aquestes finques, els agents s'han apoderat de més de 100.000 euros en efectiu.

El primer era freqüentat per clients estrangers i el segon per espanyols, aquest amb persona de seguretat inclosa. Els policies han descobert que les noies alliberades, que a més vivien allà, eren observades per un sistema de videovigilància a través d'un mòbil pels caps proxenetes, que les obligaven a exercir sexe les 24 hores del dia.

La macrooperació s'ha estès a altres punts de la Comunitat de Madrid, com la localitat de Villarejo del Salvanés, i a la província de la Corunya. El jutge ha donat l'ordre de registre en una vintena d'immobles.

L'operació, que està sota secret de sumari, segueix oberta, per la qual cosa s'esperen més detencions i dones alliberades, la majoria immigrants.