ACCIDENT DE TRÀNSIT

Més de 20 ferits després de col·lidir un autobús i un camió a l'A-4

El xoc s'ha produït en el terme municipal de la localitat toledana de Madridejos, quan el tràiler estava avariat al voral

accidente

Més de 20 persones han resultat avui ferides de diversa consideració en un accident de trànsit en el qual han col·lidit un autobús de passatgers i un camióautobús camió que estava avariat al voral al’autovia d’Andalusia (A4), a l’altura del terme municipal de Madridejos (Toledo).

Fonts del servei d’emergències 112 han informat que l’accident ha ocorregut a les 9.22 hores al quilòmetre 111 del’A-4 en sentit Andalusia, quan un autobús que cobria la línia Madrid-Sevilla-Huelva ha col·lidit contra un camió que estava avariat i parat al voral. A conseqüència de la col·lisió, l’autobús ha sortit de la calçada, però no ha bolcat. 

Com a balanç provisional, s’han comptabilitzat entre 15 i 20 ferits lleus, cinc o sis amb talls severs i dos de greus, uns dels quals ha quedat atrapat i ha hagut de ser rescatat pels bombers. 

Fins al lloc de l’esdeveniment s’han desplaçat agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Madridejos, bombers de Villacañas, metges d’urgències, helicòpter sanitari, una UVI, tres ambulàncies de suport vital i una ambulància d’urgències.