sense ¿incidents¿

Metro Madrid: la vaga es desenvolupa amb un 74% dels trens en circulació

Les aturades han sigut convocades pel sindicat de maquinistes del suburbà i CCOO

metro-de-madrid-estacin-estadio-metropolitano

El primer tram de les aturades convocades pel sindicat de maquinistes de Metro de Madrid amb CCOO es desenvolupa sense incidents i per les vies circulen el 74% dels trens que normalment funcionen els divendres, segons han informat fonts de la companyia.

Per a aquesta primera fase de la vaga, convocada entre les 6.00 i les 10.15 hores, Metro havia fixat uns serveis mínims del 69%, tot i que finalment, estan circulant el 74% dels trens.

Pel que fa a les estacions, Metro explica que el 85% del personal està oferint el servei, per la qual cosa el seguiment de la parada assoleix el 15% dels treballadors.

Aquesta tarda hi ha convocada una nova parada entre les 13.20 i les 21.30 hores i els serveis mínims estan fixats en el 55%, d’acord amb les mateixes fonts.

Les aturades han sigut convocades pel sindicat de maquinistes del suburbà i CCOO en protesta per la gestió de la companyia per la presència d’amiant i, a més, de les fixades per a aquest divendres, hi ha aturades previstes per al dilluns 4 de juny, el dia 8 i el 15, on es preveu també una concentració de treballadors davant l’Assemblea de Madrid. 

Temes:

Madrid Metro