ULTRES DEL FUTBOL

Batalla campal entre Bukaneros i Ultra Sur després d'una vetllada de boxa: 11 ultres en llibertat

Després de declarar davant la Brigada Provincial d'Informació van ser posats a disposició judicial

zentauroepp18256099 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 180213120803

Un jutjat madrileny ha deixat en llibertat 11 arrestats dissabte durant una baralla tumultuària entre radicals d'Ultra Sur (aficionats del Reial Madrid) i dels Bukaneros (del Rayo Vallecano), que va tenir lloc a prop de l'estadi de Vallecas després d'una vetllada de boxa.

Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), la magistrada del Jutjat d'Instrucció 3 de Madrid, en funció de guàrdia de detinguts, ha deixat en llibertat sense mesures cautelars 11 detinguts per la Policia com a suposats responsables d'aquesta baralla tumultuària.

Els arrestats, pertanyents segons les primeres indagacions als grups radicals Ultra Sur i Bukaneros, estan imputats per la suposada comissió d'un delicte de baralla tumultuària amb lesions.

En el marc d'aquestes diligències, la magistrada ha sol·licitat a la Policia les gravacions dels incidents amb l'objectiu d'aclarir els fets, segons el TSJM.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia han explicat que dissabte cap a les 19.30 hores van ser arrestades 12 persones al carrer Pío Felipe, a prop del camp de futbol de Vallecas, per una baralla multitudinària entre seguidors del Rayo i altres d'extrema dreta del Reial Madrid.

Després de declarar davant la Brigada Provincial d'Informació van ser posats a disposició judicial.

Fonts de la investigació han precisat que un membre d'Ultra Sur va anar als baixos de l'estadi a participar en una vetllada de boxa de les que se solen organitzar, acompanyat per uns amics, i diversos membres dels Bukaneros van anar a trobar-lo.