Sorteig extraordinari

Com cobrar el teu dècim premiat de la Loteria de Nadal per Bizum

Tots els afavorits amb premis inferiors a 2.000 euros podran generar un codi QR per cobrar els diners a través de la famosa app

El Sorteig de la Loteria de Nadal 2021 es reinventa i, a més d’haver repartit milions en desenes de ciutats i pobles, arriba amb novetats importants aquest any: els afavorits amb premis inferiors a 2.000 euros podran cobrar els diners a través de Bizum.

Així, hi ha diverses entitats bancàries que oferiran el servei a tot el que vulgui acudir a partir de les 18.00 hores d’aquest mateix dimecres a recollir el seu premi. CaixaBank, Santander, BBVA, Bankia (CaixaBank), Sabadell, Unicaja Banco, kutxabank, Ibercaja, Cajamar, Abanca, Bankinter i Cajasur ofereixen aquest nou servei.

Cobrar el teu premi amb Bizum, pas a pas

Per poder cobrar els diners a través de la famosa aplicació, el primer que has de fer és activar Bizum a l’app del teu banc. Si ets premiat, hauràs de seguir els següents passos:

  • Acudeix a l’administració de loteries amb la butlleta premiada.

  • Després de comprovar la quantitat a percebre, explica al loter que desitges rebre el premi a través de Bizum.

  • Obre l’aplicació i genera un codi QR, que és una funcionalitat que et permet identificar-te davant l’administració de loteries.

  • En un instant rebràs el premi al teu compte bancari.

  • Aquest sistema no té comissions i és segur