200.000 euros la sèrie

El 42.206 i el 67.774, quarts premis de la Loteria de Nadal 2018

El segon ha deixat més de tres milions a Ripollet i més diners a Catalunya

loteria-navidad-2018

El 42.206 i el 67.774 han sigut els números premiats amb els dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2018, dotat amb 200.000 euros la sèrie (20.000 el dècim).

 ► Comprovar dècims del Sorteig de Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

El primer s’ha repartit en una administració de Llodio (Àlaba), després de ser cantat a les 11.17 hores en el tercer filferro de la cinquena taula. Yanisse Alexandra Soto i Julián Steven Mendoza han anunciat número i premi i José Antonio Siri Frías i Santa Daniela de León Santa han extret les boles.

El segon ha sortit a les 11.43 en el segon filferro de la sisena taula. Haffsa Er-Erkaibi i Ilyas Akrouh han cantat número i premi, i Diana Elisabeth Heredia i Alejandra Pareja Martínez han extret les boles. Catalunya ha sigut una de les zones més afortunades.

Sort a Catalunya

Aquesta segona xifra ha deixat més de tres milions d’euros a Ripollet (Barcelona), on es van repartir 15 sèries.

A més, s’ha venut també a Terrassa –dos dècims–, i un dècim solt en administracions de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, les Franqueses de Llobregat, Castelló d’Empúries, Sarrià de Ter, Balaguer, Lleida i Cambrils.

També ha viatjat fins a València, les Balears, Biscaia, Santa Cruz de Tenerife, la Corunya, Lleó, Madrid, Alacant, Almeria, Astúries, Càceres, Cantàbria, Castelló, Ceuta, Ciudad Real, Granada, Guadalajara i Guipúscoa, entre d’altres.