Números més buscats de la Loteria de Nadal 2018

Dates d'esdeveniments esportius (com la Champions) o polítics (la moció de censura a Rajoy) són els números més buscats

loteria-navidad-2018

¿Quin número de la Loteria de Nadal triar? Quan t’estàs jugant guanyar quatre milions d’euros fer-se aquesta pregunta no és fútil. Hi ha persones que cada any compren el mateix número esperant pacientment que aquesta vegada la sort els somrigui. I aquests números, normalment, solen coincidir amb alguna data especial, com un naixement, un aniversari o un casament.

Encara així sempre hi ha terminacions que es busquen més que d’altres. I la 2018 no és una excepció. Per exemple, aquest any, segons Loteries i Apostes de l’Estat, sorprèn la quantitat de vegades que s’han comprat els números 31518 i 01618, coincidents amb les dates de la moció de censura de Rajoy i el nomenament de Pedro Sánchez com a president del Govern, respectivament.

També triomfen els esdeveniments esportius. Així, el 29418, que és quan el FC Barcelona va guanyar la Lliga, i el 26518, data en què el Reial Madrid va obtenir la seva última Champion, a hores d’ara estan pràcticament esgotats.

Però més enllà de les dates també destaca que el 0 sigui un dels números més repetits si atenem el patró que segueixen els desens que més recerques acumulen aquest 2018: el 00000, el 01500, el 18818, el 09500, el 2500, el 12492... 

Les terminacions més buscades

D’altra banda, segons dades del portal Hispaloto.es, aquest any les terminacions que més recerques acumulen contenen els números 9, 4, 7 i 8, a part d’alguns clàssics, com el 85, que ha sortit sis vegades en El Gordo (un dels més premiats). Per la seva part, els números 1 i 2 són els menys buscats i, a més, corresponen amb els menys agraciats històricament. L’1 només ha sigut premiat vuit vegades, mentre que el 2 únicament n’ha sortit 13.

També sorprèn que el 13, el número de la mala sort, no només no sigui evitat, si no que aquest any torni a ser un dels més escollits per provar de fer-se milionari.  I és que, com diu el refrany, “la sort no és de qui la busca, sinó de qui la troba”.