Caldes de Montbui reparteix íntegrament un cinquè premi de la Loteria de Nadal

Un bar del centre del poble ha venut 250 dècims a familiars, amics i parroquians

  / JOSEP GARCÍA

La sort ha entrat de ple Caldes de Montbui, on l'administració número 1 ha venut íntegrament les 161 sèries d'un cinquè premi, el 73.867, amb 6.000 euros per dècim. El bar La Familia, situat a la mateixa avingut de Pi i Margall on hi ha l'administració afortunada, ha sigut l'encarregat de vendre fins a 250 dècims de la Loteria de Nadal, la majoria entre parroquians, amics i familiars.

“Jo vaig ser la que vaig comprar el número, i s'ha venut molt bé, jo me'n vaig emportar 10 dècims i el meu marit dos més”, explica Mercedes Bonilla, propietària del local. La sort els ha tocat en un moment difícil, ofegats pels deutes i a punt de jubilar-se, amb el cartell per traspassar el bar esperant rere el taulell des d'on Emilio Liébanes ha venut els números premiats.

El premi servirà per  ajudar moltes famílies a passar el Nadal molt millor del previst

“Al mi em toquen 3.000 euros, vaig compartir el número amb un amic meu i ja tenim clar que part d'aquests diners ens els gastarem en cerveses junts”, explica un dels premiats, Paco Fajardo, a les portes de l'administració. El premi servirà per ajudar moltes famílies a passar el Nadal molt millor del que havien previst.

PER ALS NÉTS

“A la meva mare li van prendre el pis i li van concedir un lloguer social, i als meus oncles i als meus avis els van embargar la casa, ara podrem ajudar-nos una mica”, assenyala Alba Meilán. El seu avi té cinc dècims dels premiats. Ja els ha dit que es quedarà 18.000 euros i repartirà la resta entre els néts.

El bar La Familia fa honor avui al seu nom, i s'ha convertit en punt de trobada dels premiats, que no han desaprofitat l'ocasió per destapar diverses ampolles de cava i planejar d'entrada si el pollastre que tenien comprat per a la nit de Nadal serà substituït per una mariscada.