nou registre

Antetokounmpo continua fent història a l'NBA

El jugador grec arriba als 10.000 punts en la victòria dels Bucks davant dels Bulls per 111 a 98

antetokounmpo / Aaron Gash (AP)

L’ala pivot grec Giannis Antetokounmpo va protagonitzar una altra jornada especial en la seva carrera professional a l’aconseguir un triple-doble en el partit que els Bucks de Milwaukee van guanyar per 111-98 davant dels Bulls de Chicago el Dia de Martin Luther King i que va celebrar amb l’arribada als 10.000 punts. Mentrestant els Bucks (39-6) aconseguien el setè triomf consecutiu i escombraven per segona vegada els Bulls en la sèrie de quatre partits de temporada.

Antetokounmpo va acabar el partit amb 28 punts, 14 rebots i 10 assistències, en el que va ser el seu quart triple-doble de la temporada. El jugador més valuós (MVP) de la Lliga també va fer història quan a falta de 4.30 minuts per al final del partit va arribar a la marca dels 10.000 després d’un tir en suspensió.

Partit a París

Després de concloure el partit, els Bucks van començar a preparar-se per viatjar a París, on divendres disputaran com a visitants el partit de lliga davant dels Hornets de Charlotte, en el primer enfrontament de temporada regular que es jugarà a la capital de França.

També serà el segon viatge i el segon partit de temporada regular que els Bucks fan a Europa després que en la temporada del 2014-15 van estar a Londres, on es van enfrontar als Knick de Nova York.