ELS 'PLAY-OFF' DE L'NBA

Els Jazz empaten amb els Rockets malgrat l'absència de Ricky Rubio

Joe Ingles va ser l'artífex de la victòria gràcies als 27 punts i els triples

ingles / Eric Christian Smith (AP)

L'aler australià Joe Ingles va anotar 27 punts, la seva millor marca com a professional als play-off, i va liderar l'atac balancejat dels Jazz d'Utah que van vèncer a casa per 108-116 els Rockets de Houston al segon partit de les semifinals de la Conferència Oest que disputen al millor de set i van empatar 1-1.

Ara la sèrie es trasllada a Salt Lake City, on divendres es jugarà el tercer partit, i diumenge també es disputarà el quart. Ingles, que va jugar 36 minuts, va anotar 10 de 13 llançaments de camp, inclosos 7 de 9 triples, també nova marca, va capturar tres rebots i va repartir dues assistències.

Sense Ricky Rubio

Juntament ambIngles, uns altres cinc jugadors dels Jazz van tenir nombres de dos dígits, inclòs l'escorta novell Donovan Mitchell, que va sortir com a base per fer la tasca de director del joc i de l'atac de l'equip d'Utah i va respondre amb un doble-doble de 17 punts, 11 assistències, cinc rebots, va recuperar dues pilotes i en va perdre tres. Ricky Rubio, lesionat, va ser la principal baixa del conjunt d'Utah.

Encara que els Rockets van intentar la remuntada i al tercer període es van posar per davant al marcador, al final els triplesd'Ingles van ser els que van marcar la diferència i van assegurar la victòria dels Jazz al quart període quan l'equip d'Utah va tornar a posar-se amb 12 punts d'avantatge.