Josep Masclans, propietari de la parada Masclans. Artesans del Bacallà, situada al mercat de les Corts, proposa un plat exquisit, dels que es desfan a la boca.
INGREDIENTS (4 persones)
400 grams de bacallà
600 grams de cigrons cuits
1 ceba
1 carbassó
pebrot vermell
salsa de tomàquet
oli
sal
pebre negre
PREPARACIÓ
Compreu el bacallà dessalat o dessaleu-lo a casa abans de la preparació del plat. Sofregiu en una cassola amb oli d'oliva una ceba tallada fina. Després, afegiu-hi el pebrot vermell tallat en quadrats petits i quan es comprovi que ja és tou incorporeu-hi el carbassó. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los i fiqueu-los a la cassola on hem fet la ceba, el pebrot i el carbassó. Aboqueu-hi també la salsa de tomàquet. Deixeu-ho poc temps al foc i llavors afegiu-hi els cigrons cuits. Poseu-hi una mica de pebre negre en gra o mòlt i rectifiqueu de sal. Deixeu-ho coure una mica i ja teniu a punt el plat per portar-lo a la taula.