SORTEIG EXTRAORDINARI

Comprovar si el meu número de la Grossa de Sant Jordi 2020 té premi

Comprovar si el teu número de la Grossa de Sant Jordi 2020 ha resultat premiat és molt fàcil i ràpid amb el cercador d’EL PERIÓDICO. Simplement, cal introduir les xifres del bitllet i, a l’instant, se sap si el número ha sigut agraciat amb algun premi.

[Comprova si el teu número ha resultat premiat en la Grossa de Sant Jordi 2020]

Segon sorteig extraordinari

És la segona vegada que es realitza aquest sorteig per commemorar el dia de Sant Jordi. Tot i que la seva celebració estava prevista el passat 23 d’abril, la pandèmia del coronavirus va obligar a suspendre tots els sortejos de Loteries de Catalunya.

Aquest any, la Grossa de Sant Jordi ha sortit al carrer amb una tirada de 14 milions d’euros, 12 milions en paper i 2 milions en suport virtual (a través del terminal i per Internet). Loteries de Catalunya ha posat a la venda 80.000 números, amb un total de 35 bitllets per número i a un preu de 5 euros.  

Per segon any consecutiu, es repeteix el format de sorteig extraordinari repartint 2 milions d’euros a un bitllet, sempre que coincideixin les xifres i la sèrie, i 50.000 euros per bitllet. D’altra banda, es premien les 5 xifres i també tots els acabaments d’aquest número guanyador, i el número anterior i posterior. En aquesta ocasió, s’incorporen un segon i un tercer premi, de 20.000 i 10.000 euros, respectivament.

El passat 16 de març, amb motiu de la situació creada per la Covid-19, Loteries de Catalunya va suspendre la comercialització, els sortejos de tots els seus jocs i el pagament a través dels terminals situats als punts de venda. Aquestes mesures extraordinàries es van aixecar el passat 21 de maig, quan es va tornar a operar amb normalitat.  

bombo-grossa