Disfrutar, el tercer millor restaurant del món segons acaba de certificar The World’s 50 Best Restaurants, és un i és tri. Com Déu. Són tres –Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch–, formats a El Bulli de Ferran Adrià fins a portar la jaqueta de caps de cuina en el parnàs de la cala Montjoi. Costa que un dels tres faci un pas per ocupar aquesta pàgina en solitari. Així que, forçant el criteri –¿el més gran? ¿el primer a arribar a El Bulli, el 1997?–, Oriol Castro (Barcelona, 1974) n’assumeix aquesta vegada la representació.
ASSUMPTES PROPIS
Oriol Castro, xef del tercer millor restaurant del món: La prioritat és ser bona persona.
Junt amb Mateu Casañas i Eduard Xatruch, irradia creativitat i emoció des del Disfrutar de Barcelona, amb dues estrelles Michelin

El més llegit
- Luis Enrique corre a Barcelona per la seva filla Xana en una edició multitudinària de la Cursa d’El Corte Inglés
- Interior combatrà el frau en els canvis de sexe en els Bombers
- Lleig comiat d’Ancelotti que esquitxa Florentino i el vestidor
- Molts ho confonen amb fatiga: així comença la insuficiència cardíaca que afecta 700.000 espanyols
- La Fiscalia investiga la instal·lació de barracons en un parc protegit de Sarrià