Futbol

Pedri, Èric García i Mingueza entren a la llista d’absoluta per als Jocs

Luis de la Fuente convoca sis jugadors de l’absoluta més Asensio i Ceballos en un grup de màxim nivell

Luis de la Fuente / Mariscal (EFE)

Luis de la Fuente, seleccionador olímpic espanyol, va donar aquest dimarts la llista de 22 de convocats, 18 més quatre suplents, que inclou tres jugadors blaugrana (Pedri, Èric García i Mingueza), dos de l’Espanyol (Óscar Gil, Javi Puado) sis jugadors de l’absoluta que estan disputant l’Eurocopa 2020 i dos reforços de primer nivell com Marco Asensio, després de renunciar a l’Europeu sub-21 el 2019 que va donar el bitllet als Jocs Olímpics, i Dani Ceballos. Unai Simón, Èric García, Pau Torres, Pedri, Dani Olmo i Mikel Oyarzabal són els jugadors de l’absoluta que enganxaran la disputa de l’Eurocopa amb la concentració de la selecció espanyola olímpica.

Els seleccionats quedaran concentrats el dia 30 i l’endemà s’exercitaran a les instal·lacions de la Ciutat del Futbol, abans de desplaçar-se a la localitat alacantina de Benidorm, on realitzaran la preparació prèvia als Jocs fins que viatgin al Japó el 13 de juliol.

Llista de 18 convocats

Porters: Unai Simón (Athletic Club), Álvaro Fernández (Osca), Álex Domínguez (UD Las Palmas).

Defenses: Óscar Mingueza (Barcelona), Jesús Vallejo (Reial Madrid), Èric García (Barcelona), Pau Torres (Vila-real), Óscar Gil (Espanyol), Marc Cucurella (Getafe), Juan Miranda (Betis).

Centrecampistes: Jon Moncayola (Osasuna), Martín Zubimendi (Reial Societat), Dani Ceballos (Betis), Mikel Merino (Reial Societat), Carlos Soler (València), Pedri (Barcelona).

Davanters: Bryan Gil (Sevilla), Marco Asensio (Reial Madrid), Dani Olmo (Leipzig), Mikel Oyarzabal (Reial Societat), Rafa Mir (Wolverhampton), Javi Puado (Espanyol).