És pràcticament igual a zero el nombre de trossos que pot deixar flotant una aeronau de metall que s’ha estavellat contra el mar des d’una altura d’11.000 metres, impactant probablement a velocitat de caiguda lliure, o sigui 9 metres per segon al quadrat, i amb una envergadura de 20 metres entre les puntes de les seves ales. O, el que és el mateix: tot el que d’estratègicament valuós hagi pogut quedar del dron americà després de ser abatut dimarts passat 14 per un caça rus sobre les aigües del mar Negre serà al fons, a una profunditat que, en aquesta zona, es calcula d’uns 1.400 metres. La recuperació de les restes que s’estaria plantejant Rússia es presenta pel seu principal competidor global com una missió impossible.
Guerra d’Ucraïna
La incerta recerca del dron americà abatut per un caça rus
Els Estats Units continuen operant avions no tripulats sobre aigües del mar Negre des de l’endemà de l’incident, indiquen fonts militars espanyoles
El més llegit
- Els funcionaris de la Generalitat no cobraran fins a l’octubre la paga de fins a 625 euros pels retards pendents
- Els pops fugen d’Espanya i envaeixen les costes britàniques: aquest és el motiu
- El nen de "la tranquil·litat" a les piscines de Terol parla 13 anys després: "Un dia vaig arribar amb el pit enfonsat i un ull morat a casa"
- La FNAC d’El Triangle s’acomiada avui amb grans rebaixes
- "Me l’han jugada. Agafeu-los i mateu-los"