Trànsit

Un accident deixa almenys 3 morts i 18 ferits a l’Equador

  • Un segon sinistre al país va causar una mort i dos lesionats

ambulancia

Almenys tres persones van morir i unes altres divuit van ser ferides aquest dimarts després que un autobús de passatgers tingués un accident en una carretera de la província andina de Loja, al sud de l’Equador, va informar el Servei Integrat de Seguretat ECU-911. L’accident va passar a la carretera que uneix les ciutats de Loja, la capital provincial, i la de Catamayo, totes dues pròximes a la frontera amb el Perú.

L’ECU-911 va informar que, després de saber del sinistre, va coordinar el trasllat de personal i unitats del Cos de Bombers de Loja i de Catamayo, del Ministeri de Salut, de la Creu Roja Equatoriana i de la Policia. Segons informació preliminar de la Policia, el contratemps va causar almenys tres persones mortes i divuit ferides. Aquestes últimes van ser ateses per personal sanitari i traslladats a cases de salut de Catamayo i de Loja.

De forma paral·lela, l’ECU-911 va informar d’un altre accident de trànsit al sector de Tambillo, al sud de Quito, que va deixar com a resultat una persona morta i dues de ferides. Segons la font, un home de 40 anys va morir en aquest accident, mentre que una dona i una menor de sis anys van patir politraumatismes.