Desastre a Àsia

Almenys 46 morts en l’incendi d’un edifici a Taiwan

  • El foc, d’origen desconegut encara, ha provocat desenes de ferits

AFP / Bomberos de KAOHSIUNG

Un edifici comercial i residencial ha sigut arrasat pel foc a la ciutat de Kaohsiung, al sud de Taiwan, i deixa almenys 46 morts i desenes de ferits, segons han informat les autoritats del país asiàtic. Les autoritats investiguen les causes de l’origen del foc.

L’incendi va començar dijous a la matinada i ràpidament es va estendre per l’edifici de 13 pisos destruint diverses vivendes abans que els bombers el poguessin controlar.

Un comunicat emès pel cos de bombers de la ciutat de Kaohsiung recull que el foc va causar «41 ferits i 46 morts», la majoria dels quals es trovaven a la part residencial de l’edifici, entre els pisos set i onze.  Els primers cinc pisos estaven destinats a l’ús comercial i estaven desocupats a l’hora de l’incendi.

Quan van aparèixer les flames, el departament de bombers de la ciutat va destinar 75 vehicles i 159 bombers per sufocar el foc, que va ser extingit per complet.

Les imatges extretes de les càmeres de vigilància mostren un fort esclat a la primera plata i com ràpidament les flames s’estenen per la resta del complex.

Temes:

Incendis Taiwan