Pocs discuteixen que el bacallà és el plat estrella del Nadal a Portugal. I molts coincideixen que un dels millors es troba a Manteigaria Silva, un negoci inaugurat el 1890 situat al barri de la Baixa, al centre de Lisboa. Amb l’arribada de les festes nadalenques és cada vegada més habitual veure cues a l’exterior d’aquesta botiga, que, a més del saborós peix, ofereix formatges, embotits i conserves de tota mena.
Crisi sanitària
Una última oportunitat per als negocis històrics de Lisboa
Comerços i restaurants centenaris del centre de la capital lusitana s’aferren al Nadal per sobreviure

INTERNACIONAL Un cliente compra bacalao en Manteigaria Silva en el centro de Lisboa FOTO LUCAS FONT
Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança