Pocs discuteixen que el bacallà és el plat estrella del Nadal a Portugal. I molts coincideixen que un dels millors es troba a Manteigaria Silva, un negoci inaugurat el 1890 situat al barri de la Baixa, al centre de Lisboa. Amb l’arribada de les festes nadalenques és cada vegada més habitual veure cues a l’exterior d’aquesta botiga, que, a més del saborós peix, ofereix formatges, embotits i conserves de tota mena.
Crisi sanitària
Una última oportunitat per als negocis històrics de Lisboa
Comerços i restaurants centenaris del centre de la capital lusitana s’aferren al Nadal per sobreviure
INTERNACIONAL Un cliente compra bacalao en Manteigaria Silva en el centro de Lisboa FOTO LUCAS FONT
Temes:
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Manolo García: "M’ha agradat que, de cada dos catalans, un no ha anat a votar"
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Catalunya i Madrid s’allunyen de la productivitat de les regions més riques
- Tres turistes espanyols moren en un tiroteig al centre de l’Afganistan