en un motel

Almenys quatre morts en un tiroteig a Austràlia

Els fets van ocórrer a la ciutat Darwin quan l'atacant va començar a disparar als hostes, i després de fugir va ser detingut per la policia

zentauroepp48469232 in this image made from video police proceed to apprehend a190604133709

Almenys quatre persones han mort i dues han resultat ferides en un tiroteig a la ciutat australiana de Darwin, localitat costanera al nord del país. La policia ha aconseguit neutralitzar el presumpte tirador, un home de 45 anys d’origen caucàsic.

Els fet han ocorregut a les 18 hores, hora australiana, quan l’agressor ha disparat contra els clients del motel Palm. "Va disparar cap a les habitacions i va anar habitació per habitació buscant a qui disparar. Després vaig veure com marxava amb el seu Toyota ‘pick-up’”, ha explicat un dels testimonis a la cadena de televisió ABC. 

Sense còmplices

Un altre testimoni ha afirmat que l’atacant va disparar diverses vegades a les cames d’una dona. "Un home va venir corrent amb una dona als braços des del motel Palms, que està al costat d’on jo estic allotjat, i la va deixar caure al camí just davant de nosaltres", ha explicat la mateixa cadena de televisió. "Vaig córrer, vaig agafar algunes tovalloles i li vaig embolicar les cames. Estava sagnant per tot arreu".

Una hora després la policia va aconseguir localitzar i detenir el presumpte autor. Segons han afirmat els agents, l’atacant va actuar sol i no està buscant possibles còmplices.

Temes:

Austràlia