Tragèdia

L'espanyola morta en l'explosió de París tenia tres fills petits i era de Toledo

La dona, de 36 anys, va anar a la capital francesa a passar un cap de setmana amb el seu marit

paris1 / THOMAS SAMSON (AFP)

La turista espanyola morta aquest dissabte en una explosió de gas en una fleca de París, Laura Sanz, era una dona de 36 anys que havia anat a passar el cap de setmana a la capital francesa amb el seu marit i que, tot i que residia a Burguillos (Toledo), treballava com a caixera en un supermercat de la capital toledana, on era “molt estimada” pels clients per ser “molt amable i sol·lícita”. Tenia tres fills, de 10, 5 i 3 anys. Va morir a l’hospital al qual va ser traslladada, segons va indicar el Ministeri d’Exteriors espanyol.

“Era molt agradable i atenta”, ha comentat a Efe una veïna del barri de Santa Bárbara, on s’ubica el supermercat La Despensa, on la víctima treballava des de fa anys i on també es troba l’escola d’educació infantil i primària, Ciutat d’Aquisgrà, on estudien els seus tres fills. Aquesta dona s’ha declarat “commocionada” per la notícia perquè “era una noia que es feia estimar pel seu caràcter afable i perquè sempre estava disposada a atendre’t”.

Consternació

Ha assenyalat a més que “la pena és encara més gran pensant que deixa tres nens orfes”, ja que, a més del supermercat, hi coincidia a l’entrada o sortida de l’escola a què també van els seus fills.

La tràgica notícia ha causat consternació a la ciutat de Toledo, l’alcaldessa de la qual, Milagros Tolón, ha afirmat en el seu compte personal de Twitter: “consternada per la terrible notícia que hem rebut per la mort d’una toledana en l’explosió al centre de París. He pogut parlar amb el seu marit i traslladar-li com a alcaldessa les condolences de la ciutat de Toledo. La meva solidaritat i recolzament als seus familiars i amics”.

La xarxa social Twitter ha sigut l’elegida també pel president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, per lamentar aquesta tràgica notícia i expressar les seves condolences personals, i també en nom del Govern de Castella-la Manxa, als seus familiars, amics i pròxims”. 

Temes:

París