Un terratrèmol de magnitud 6,3 sacseja el centre de les Filipines

Fins al moment, es desconeix si hi ha víctimes

9c757d25-62d5-4053-9c37-ae36aceef25e-hd-web / periodico

Un terratrèmol de magnitud 6,3 ha sacsejat el centre de les Filipines aquest dilluns, segons ha informat el Servei Geològic dels Estats Units (USGS). Un testimoni ha comentat a l’agència Reuters que els edificis d’oficines s’han balancejat en el principal districte comercial de la capital, Manila.

El terratrèmol ha colpejat a 60 km al nord-oest de Manila a una profunditat de 40 km. Inicialment, l’USGS ha dit que la magnitud era de 6,4, però després l’ha baixat lleugerament. Fins al moment, es desconeix si hi ha víctimes i tampoc hi ha un informe sobre els danys soferts. Algunes persones han sigut evacuades dels seus llocs de treball a Manila.

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o iOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vous d’alta als nostres butlletins informatius. També pot subscriure’s per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al seu domicili, amb la qual cosa disfrutarà de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor de El Periódico, el Club eP!

Temes:

Filipines Manila