Costelles de vedella confitades amb verdures i salsa de vi ol’"oiseon", un plat típic coreà fet amb cogombre i carn, són alguns dels plats que han degustat aquest dimarts Donald Trump i Kim Jong-un durant la seva històrica cimera.
Menú del dinar entre Trump i Kim. / REUTERS
Elaboracions que homenatgen el menjar estatunidenc i nord-coreà, així com la ciutat estat de Singapur, seu de la trobada, són els protagonistes del dinar de feina entre els dos líders i les respectives delegacions.
Pel que fa als entrants, Trump i Kim podran tastar un còctel de gambes amb amanida d’alvocat, així com un kerabu, un plat típic malai d’arròs amb mango, llima i pop fresc; i el conegut "oiseon", un cogombre cuit farcit de carn bastant popular en la cuina coreana.
Peu de foto /
Arròs fregit
Com a plat principal, els líders degustaran costelles de vedella amb gratin de patata i bimi, una verdura que va sorgir al Japó com un híbrid entre el bròcoli i un tipus de col oriental.
L’altre plat principal serà el zhao fan, un arròs fregit de l’estil Yangzhou (est de la Xina), igualment homenatge al menjar de Singapur.
Per postres, a Trump, Kim i les seves delegacions els serviran gelat de vainilla i una cassoleta de xocolata.