L'ANIMAL CONTINUA LLIURE

Un lleopard devora un nen de tres anys a Uganda

Les autoritats del parc reina Isabel busquen el felí, que consideren molt perillós perquè, 'una vegada que ha menjat carn humana, podria intentar menjar una altra persona'

undefined1661387 a five year old male clouded leopard yawns in its compound a180507121456 / SAEED KHAN

Un lleopard ha devorat un nen de tres anys alparc natural reina Isabel d’Uganda. La víctima, que era fill d’una guàrdia forestal que treballa al parc, estava amb una mainadera quan van passar els fets, divendres a la nit.

Segons el portaveu del parc, Bashir Hangi, el nen estava en un pavelló obert, sense tanques per protegir-lo, i va sortir a l’exterior seguint la seva mainadera.

"La dona no va veure que el nen l’havia seguit. Va sentir els crits demanant ajuda i va intervenir, però ja era massa tard: el lleopard havia desaparegut [amb el nen] entre la malesa. Va començar la recerca i el crani del petit va ser trobat l’endemà", ha explicat Bashir Hangi.

"Hi ha una recerca en curs per capturar i matar el lleopard perquè, una vegada que ha menjat carn humana, podria intentar menjar una altra persona, és perillós", ha afegit el portaveu.

Temes:

Uganda