NOVA ALARMA ALS EUA

Dos morts en un tiroteig a la Universitat Central de Michigan

La policia investiga l'incident, en què les víctimes no són estudiants, i busca el sospitós, un home negre de 19 anys, que ha fugit del campus després dels trets

mbenach42365256 authorities stand on the campus of central michigan universi180302164725 / Lisa Yanick Litwiller

La policia investiga un tiroteig que ha tingut lloc aquest divendres al matí a la Universitat Central de Michigan (CMU), al nord dels EUA, en què un tirador ha matat dues persones i ha fugit del campus universitari. La universitat ha informat a través de Twitter que les víctimes no són estudiants, i la policia creu que l'incident ha començat per una "situació domèstica".

La universitat ha informat que el sospitós ha fugit i la policia ha aconsellat als estudiants que busquin refugi i avisin de qualsevol incidència. El tiroteig s'ha produït en un dormitori de l'edifici Campbell Hall d'aquesta universitat, situada a la localitat de Mount Pleasant, de 26.000 habitants, a unes dues hores de camí de Detroit.

Segons ha tuitejat l'Ajuntament de Mount Pleasant, el sospitós va armat i és perillós. És un home negre de 19 anys, que porta texans de color groc mostassa i una dessuadora amb caputxa blava.