POLÈMICA A LA TELEVISIÓ

Així se'n van riure a 13TV a l'informar de l'atemptat de Manchester

"No senyor, el futbol és el més important i el Madrid molt més", deia el presentador després de dubtar si el Manchester Arena era l'estadi on juguen els equips locals

antoniojpg

Durant els primers moments de l'atemptat de Manchester, el presentador d''El Cascabel' de 13TV, Antonio Jiménez, va fer un parèntesi en la informació política de la nit per donar l'última hora de l'explosió que havia tingut lloc al Manchester Arena amb una actitud que ha encès les xarxes socials. El presentador va preferir treure importància a l'explosió i fer broma posant el futbol com a protagonista.

“¿Què ha passat a Manchester? Hi ha hagut alguna explosió a l'estadi del Manchester Arena, aquest no és el del Manchester United, ¿oi?”, va preguntar a Javier de Hoyos, encarregat de les xarxes socials, i que va començar a explicar el que fins a aquell moment se sabia del cas.

Sorprès, Hoyos va intentar continuar donant l'escassa informació de què disposava en aquell moment mentre Jiménez insistia: “¿Aquest estadi té alguna relació amb el Manchester United o el Manchester City?”, i mostrava escàs interès per l'explosió. “Els que som futbolers no tenim constància que el Manchester Arena sigui l'estadi dels dos equips”, va continuar el presentador mentre es mostraven imatges del recinte.

EL FUTBOL ÉS EL MÉS IMPORTANT

Després d'aquest comentari, un dels col·laboradors habituals del programa, Francisco Marhuenda, li va replicar amb un: “Et donaré una lliçó, estimat germà, hi ha més coses a part del futbol”, i Jiménez, en la mateixa tònica prèvia a la intervenció de Marhuenda, li va respondre: “No senyor, el futbol és el més important i el Madrid molt més”. 

La falta de respecte de Jiménez pel que havia passat a Manchester ha commocionat espanyols i britànics, que no han dubtat a manifestar el seu rebuig per les declaracions a les xarxes socials.