Un gos entra en un plató de televisió rus durant una emissió en directe

L'animal va sorprendre la presentadora a l'aparèixer de cop per sota de la taula

Un gos irromp en un plató de televisió rus durant una emissió en directe.  / periodico

Un informatiu del canal rus MIR 24 va ser interromput, dijous passat, per un gos que es va colar al plató en ple directe i va sorprendre la presentadora per sota de la taula. El vídeo, que es va començar compartir poc després, s'ha convertit en viral i ja acumula més de tres milions de visualitzacions a Youtube.

La presentadora, que estava donant les informacions del dia, es va espantar al sentir el lladruc de l'animal, que després d'entrar al plató per sota de la taula, va començar a saltar buscant l'atenció de la noia. La presentadora, que en aquell moment parlava del president Vladimir Putin, es va aturar i al mirar cap avall va descobrir que un gos negre l'acompanyava en l'emissió.

UN ENSURT

Després d'això i quan ja era conscient de la presència de l'animal, es va espantar quan el gos va saltar per arribar a la taula amb les potes del davant. La noia, sorpresa, va intentar apartar-se del gos quan l'animal es va començar a acostar als seus papers. Poc després, ja amb un somriure, li va acariciar el cap i el va abraçar, i després va seguir conduint el programa.