Aquestes són les imatges de l'explosió al metro de Sant Petersburg

Els morts pugen a 10 i els ferits són mig centenar

abertran37915578 an injured person is helped by emergency services outside se170403151649 / STRINGER

Almenys deu persones han mort i una cinquantena han resultat ferides en l'explosió que hi ha hagut al metro de la ciutat russa de Sant Petersburg, que algunes fonts ja qualifiquen d'atemptat terrorista suïcida. A continuació, totes les estacions de metro de la ciutat, la segona de Rússia, amb cinc milions d'habitants, han tancat les portes. 

Segons sembla, l'explosió ha tingut lloc entre dues estacions de la línia blava, la de la plaça Sennaia i la de l'Institut Tecnològic, abans de la sortida d'un dels trens del metropolità, L'explosió ha causat una gran fumera,  i ha obligat a evacuar un gran nombre de passatgers, segons ha informat l'administració del metropolità.

El cap del comitè de Defensa i Seguretat del Senat rus, Víctor Ozérov, ha dit que "és evident que es donen tots els indicis d'un atemptat terrorista". Les autoritats de Moscou han decidit reforçar les mesures de seguretat al metro de la capital russa, que va ser objecte el 2010 de dos atemptats suïcides que van causar una trentena de morts.