Vídeo de la brutal agressió d'un policia israelià a un camioner palestí

La policia israeliana ha suspès l'oficial implicat en els fets

Vídeo de la brutal agressió d’un policia israelià de trànsit a un camioner palestí que havia aparcat malament. / periodico

Una gravació difosa aquest dijous en què es veu un policia israelià agredint brutalment un camioner palestí als afores de Jerusalem ha desfermat una onada d'indignació a les xarxes socials. En el vídeo es veu com el policia, després de fer baixar el camioner de la cabina del vehicle per un problema d'aparcament, comença a cridar-li, mentre el conductor defensa la seva actuació.

De cop, el policia clava un cop de cap al conductor i comença a pegar-li brutalment al cap, l'esquena i l'estómac, i fins i tot li arriba a donar un cop de genoll al ventre. L'home, que no intenta defensar-se, es doblega i s'ha de recolzar al camió per no caure.

No content amb això, el policia segueix cridant-li i quan el conductor del camió s'incorpora una mica torna a pegar-li amb tota la fúria. Altres conductors palestins no s'atreveixen a intervenir. Els fets es produeixen a la zona de Wadi Joz, a l'est de Jerusalem. 

FILMAT DES D'UN ALTRE COTXE

La gravació, que va ser realitzada des del seu cotxe per un altre conductor, ha sigut difosa per una ràdio israeliana i ha portat la policia a suspendre de forma immediata l'oficial agressor.

A les xarxes socials, els usuaris han expressat la seva indignació per l'agressió tot i que alguns han assenyalat que es tracta d'un fet habitual, amb l'única diferència que aquesta vegada ha sigut filmat.