Desesperada petició d'ajuda d'un grup de nens orfes d'Alep

"Per favor, feu que ens treguin d'aquí", demana Yasmine, de 10 anys, que va perdre els pares en un bombardeig

Súplica dels nens d’Alep perquè els treguin de la ciutat.

L'evacuació dels civils atrapats a l'últim reducte rebel d'Alep s'ha posat en marxa aquest matí. Entre les persones que han de ser evacuades hi ha un grup de 48 nens orfes atrapats en aquesta zona.

Aquest dimecres, en una petició d'ajuda desesperada, els responsables de l'orfenat han gravat un vídeo en què els nens suplicaven la seva evacuació. La majoria han perdut els pares a causa dels bombardejos a la ciutat.

La veu a la gravació la posa Yasmine Karmouz, una nena de 10 anys. "Aquesta pot ser l'última vegada que sentiu la meva veu". "Sóc òrfena des de fa dos anys. Vaig perdre els pares en un bombardeig", explica mentre el grup de nens, la majoria molt petits, miren agrupats a càmera.

"NECESSITEM MENJAR I BEURE"

"Envio aquest missatge als que es preocupen pels drets humans, als que es preocupen pels drets dels nens. A tot el món. Per favor, feu que ens evacuïn d'Alep". 

"Hi ha 48 nens amb mi. Volem deixar Alep. Necessitem menjar i beure. Estimem la pau", continua la nena, que afegeix: "No podem sortir per culpa dels bombardejos. Ens fan por els bombardejos. Per favor, volem sortir d'Alep".