CAMÍ CAP A BROADWAY

Quatre policies suecs que estaven de vacances a Nova York, herois per un dia

La premsa novaiorquesa destaca que, tot i estar fora de servei, detinguessin l'home que n'estava agredint un altre al metro

Vídeo de com els policies suecs immobilitzen un agressor al metro de Nova York. / YOUTUBE

Quatre policies suecs que estaven de vacances a Nova York han saltat a la fama després d'intervenir en una baralla entre dos pidolairesDiaris com el 'New York Post' els han batejat com a "herois", encara que alguns policies novaiorquesos han assegurat que ells fan això cada dia.

Els fets van passar dimecres, quan els quatre agents anaven en metro cap a Broadway a veure el musical 'Els Miserables'. Durant el viatge, van sentir com el conductor del tren començava a cridar per l'intercomunicador: "¿Hi ha algun policia al tren?".

"Vam pensar que potser algú necessitava ajuda", ha explicat Samuel Kvarzell, un dels agents del Departament de Policia d'Estocolm. Així que els quatre policies van començar a avançar pels vagons fins a arribar a la part del davant del tren, on van veure un indigent pegant a un home que, aparentment, ja havia perdut la consciència.

NOMÉS TURISTES

"Un d'aquells homes estava a sobre de l'altre, i els vam separar", ha explicat Markus Asberg, un policia d'Uppsala. Ells es treuen mèrit. "Hem vingut aquí de vacances. No som herois. Només turistes", ha afirmat un dels policies.