Femen: "Els nostres pits, les nostres armes"

La ramificació espanyola de l'organització feminista s'enforteix i participa en la formació a París

La policia italiana deté una activista de Femen davant del col·legi electoral de Silvio Berlusconi, durant les eleccions del mes de febrer passat. / REUTERS

Encara que a simple vista no ho sembli, darrere elsgrups de donesque hem pogut veure mostrant elspits nusamb llegendes escrites a la pell per protestar als carrers deTunis,Kíev,RomaoParíshi ha unaestratègia. S'aglutinen al voltant de l'organització feminista Femen, que entén el cos nu de la dona com a eina de protesta contra una societat que consideren "masclista".

Elmoviment "sextremista", com els agrada dir-se, té orígens en el si delfeminisme ucraïnèsperò la seva militància s'ha estès a França, Rússia, Bèlgica, Holanda, Tunísia i Mèxic, entre altres països. Ara, labranca espanyola, nascuda el maig passat, agafa força i anuncia que intensificarà les accions a Espanya.

Uncamp d'entrenamentaParís, com elles mateixes han decidit batejar-lo, durant tres dies --es va portar a terme entre el 6 i el 9 d'agost al Lavoir Moderne Parisien-- demostra que aquestes dones s'ho prenen seriosament.

>>Llegiu la informació completa sobre l'organització feminista Femen a e-Periódico.