informe forense

L'autòpsia conclou que el financer Epstein es va suïcidar a la seva cel·la

La mort del magnat dissabte passat a la seva cel·la, després de ser acusat de tràfic sexual, va desencadenar tota mena d'especulacions

zentauroepp49455208 new york ny july 08 a protest group called hot mess ho190816231128 / STEPHANIE KEITH

L’autòpsia realitzada al financer Jeffrey Epstein conclou que es va penjar a la seva cel·la dissabte passat mentre esperava el judici acusat per tràfic sexual, segons ha informat una portaveu de l’Oficina Forense de Nova York.

El multimilionari nord-americà va ser trobat mort a la seva cel·la al Centre Correccional Metropolità, la qual cosa va desencadenar tota mena d’especulacions sobre les causes de la seva mort.

Epstein, de 66 anys, va ser detingut el passat 6 de juliol i es va declarar innocent delscàrrecs federals de trànsit sexual que involucraven dotzenes de nenes menors de 14 anys. "Enviarem l’informe molt aviat. És un suïcidi per penjament", va dir a Reuters la portaveu de l’Oficina del Metge Forense, Aja Worthy-Davis.

Bones relacions 

Epstein ja estava fitxat com a delinqüent sexual després de declarar-se culpable el 2008 en Florida per pagar il·legalment una adolescent per tenir sexe.  El financer havia tingut molt bones relacions i contacte amb l’ara president nord-americà Donald Trump i l’expresident Bill Clinton.

Temes:

Estats Units