Eleccions municipals 2023

Més de 176.000 hospitalencs estan cridats a les urnes aquest diumenge electoral

  • DIRECTE | Eleccions municipals a Barcelona i la resta de Catalunya 2023

  • CONTEXT I Eleccions a l’Hospitalet: el que cal saber per votar aquest 28M

  • QUI ÉS QUI I Així són els alcaldables de les municipals del 28M a l’Hospitalet

Enric Fontcuberta / EFE

A l’Hospitalet de Llobregat, 176.240 ciutadans estan cridats a participar en les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig. D’aquests electors, un total de 4.731 votaran per primera vegada.

Durant la jornada, hi haurà instal·lades 283 taules a 54 col·legis electorals distribuïts als sis districtes de la ciutat, i es podrà votar de les nou del matí a les vuit de la tarda. En aquests comicis, cinc escoles són noves, deu d’elles no repeteixen i les 49 restants repeteixen.

A la pàgina web de l’Ajuntament es pot consultar la informació necessària sobre la convocatòria electoral. Durant la jornada electoral, a la web municipal es trobaran els avenços de participació en els horaris següents: a les deu del matí, a les dotze i a les dues del migdia, a les quatre i a les sis de la tarda. I, a partir de les vuit de la tarda, es publicaran els resultats de l’escrutini. Com a novetat, l’Ajuntament ha habilitat l’app de serveis Conecta L’H, un enllaç per seguir els resultats electorals que s’activarà el dia de la celebració de les eleccions.

L’Ajuntament informa que ha posat a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un servei gratuït de transport adaptat des dels domicilis particulars fins als col·legis electorals. Les persones interessades a utilitzar aquest servei hauran de trucar al telèfon 934.029.683 el mateix 28 de maig, de 9 a 17 hores.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet