A la plaça Europa

Els Mossos detenen dos homes per traficar amb «cocaïna rosa» a l’Hospitalet

  • La policia catalana adverteix que es tracta d’una droga sintètica «potencialment perillosa pel seu nivell d’addicció»

  • Així mateix, els agents també van localitzar i van intervenir 9.000 euros en bitllets fraccionats

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir, dijous 2 de febrer, dos homes, de 24 i 48 anys respectivament, com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Els fets, segons relaten des de la policia catalana, van passar el 2 de febrer, a plena llum del dia, a la plaça Europa de l’Hospitalet, eix neuràlgic del districte econòmic de la ciutat. Va ser llavors quan agents de la comissaria que es trobaven realitzant un dispositiu de prevenció de delictes patrimonials van observar un intercanvi de droga entre dos homes.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Els Mossos van observar com un dels homes li entregava a l’altre una bossa de color negre i ràpidament marxaven en direccions oposades. Davant les sospites que es pogués tractar d’un intercanvi de substàncies estupefaents, els agents els van seguir i els van detenir pocs instants després.

Durant l’escorcoll, els agents van localitzar a l’interior de la bossa negra quatre bossetes més amb substàncies de diferents colors, una de els quals amb uns 50 grams d’una substància rosa, «presumptament cocaïna rosa o també coneguda com a ‘tusi’», una droga sintètica «potencialment perillosa pel seu nivell d’addicció», expliquen els Mossos en un comunicat. «Les altres bossetes contenien MDMA», afegeixen.

Així mateix, els agents també van localitzar i van intervenir 9.000 euros en bitllets fraccionats.

Finalment, davant les evidències, van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet