Sense ferits

Un incendi en un edifici de l’Hospitalet obliga a reallotjar 18 persones

  • Les flames s’han originat a la part inferior del bloc i s’han estès pel celobert

Bombers

Un total de 18 persones residents d’un bloc de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) no podran tornar als seus pisos i seran reallotjades en cases de familiars arran d’un incendi a la finca.

Segons expliquen des de Bombers de la Generalitat, s’ha produït un incendi aquest dimecres, 28 de desembre, al matí a la part inferior d’un bloc ubicat en el número 100 del carrer Mas. En un baix, les flames han arribat a cremar un passadís i una habitació i s’han estès pel celobert.

Tot i que no hi ha hagut ferits ni afectacions estructurals, des de Bombers expliquen que quan les flames han pujat pel celobert han entrat per algunes finestres interiors i han arribat a cremar els marcs, cortines i alguns lavabos de l’edifici.

En total, els Bombers han mobilitzat deu dotacions i l’incendi ha quedat extingit aquest mateix matí. Així, des de Bombers expliquen que, malgrat no haver-hi afectacions estructurals, a l’edifici fa molt pudor de cremat i les flames han pogut afectar les instal·lacions elèctriques, motius que han portat al reallotjament dels 18 inquilins.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet