Esport de proximitat

«De Collblanc a Santa Eulàlia»: el nou himne del CE l’Hospitalet continua mirant cap als barris

C.E. L'Hospitalet

Els socis del Club Esportiu l’Hospitalet (CE l’Hospitalet) tenen des d’aquest 2022 nou himne, si bé la lletra es manté i continua posant en relleu l’essència dels barris del segon municipi més habitat de Catalunya.

En la votació de la nova versió de l’himne, adaptada pel grup The B-Sides BCN, hi van participar 64 socis en una assemblea extraordinària, en què van escollir, a més, un nou escut de l’entitat. La necessitat de suprimir les anelles olímpiques van fer imprescindible el canvi de l’emblema de l’entitat, que el 2000 ja va tenir una modificació i estilització.

Aquest nou escut entrarà en vigor a partir de l’1 de juliol, just en el 65è aniversari de l’entitat, que es compleix el 7 de juliol d’aquest 2022.

The B-Sides BCN és una ‘cover band’ de rock & pop i està formada per Alicia Sastre (veu), Toni Gimeno (veu i sota), Enrico Ortega (teclat), Jandro Vila (guitarra), Manu Sitges (bateria), Ignasi Doy (guitarra) i Raúl Vallejo (trompeta).

L’himne que ha acompanyat el club durant 59 anys es va estrenar el 1963, creat pel mestre Jaume Ventura Tort, lletra de Francesc Marcé i interpretat per Jaume Buscarons.

Lletra de l’himne del CE l’Hospitalet

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments