Lluita contra la delinqüència

L’Hospitalet activa una unitat especial de la seva Guàrdia Urbana per combatre inseguretat i ‘botellons’

Tot i que comença amb 15 agents, la previsió és que finalitzi l’any amb gairebé una trentena d’efectius

Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat.

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha posat en marxa una nova Unitat Especial d’Intervenció, formada per 15 agents –dos d’ells dones– i dos comandaments.

En un comunicat, l’Ajuntament de l’Hospitalet explica que aquesta unitat actuarà amb l’objectiu de «millorar la seguretat de la ciutat i donar una resposta immediata a aquelles situacions que ho requereixin», com per exemple ‘botellons’, sorolls nocturns o el control de les zones d’oci. Fonts municipals comenten que la previsió és que abans que finalitzi aquest any s’hagi format una segona promoció que permeti a aquesta unitat arribar fins als 28 efectius.

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, ha destacat en un vídeo publicat a Twitter que la nova unitat «serà clau per lluitar contra la delinqüència, però també per controlar zones d’oci nocturn i evitar que els incívics alterin la convivència veïnal».

A més, ha assegurat que els agents que formen la unitat «actuaran en les situacions més perilloses d’una forma més immediata» per protegir els ciutadans i fer que se sentin segurs».

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments