Documental

Un curtmetratge reflecteix el dia a dia dels joves de l’Hospitalet durant la pandèmia

  • La filmació recull com els ha afectat aquesta situació en els àmbits personal, familiar i educatiu

  • Des del consistori expliquen que els protagonistes del curt tenen de 16 a 18 anys i viuen en diferents barris de la ciutat

Ayuntamiento de L'Hospitalet

Aquest dimarts 29 de juny es va estrenar el curtmetratge documental Medormí en marzo y me desperté en septiembre, de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet (Barcelonès) i dirigit per Alba Calani, que reflecteix com la pandèmia ha afectat la gent jove de l’Hospitalet de Llobregat. Així, aquests joves expliquen com ha sigut el seu dia a dia durant aquest temps en els àmbits personal, familiar i educatiu.

La realització ha sigut a càrrec de la productora Cara A Films, que a l’inici del 2020 va començar a fer un seguiment d’homes i dones vinculats al projecte municipal de participació juvenil EntreJoves. Des del consistori expliquen que els protagonistes del curt documental tenen de 16 a 18 anys i viuen en diferents barris de la ciutat.

El rodatge recull l’activitat habitual del projecte al gener i febrer de l’any passat, amb trobades, tallers i formacions en què van participar els joves, i com van viure el confinament, a partir del març. A partir d’aquí, reflecteix els efectes que les mesures per frenar la pandèmia han tingut en les seves vides i en el projecte EntreJoves.

Amb aquest documental la Regidoria de Joventut «vol donar la veu a la gent jove de la ciutat i continuar oferint espais de participació i expressió», afirmen des de l’Ajuntament.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO