Impostos

L’Hospitalet ajorna el cobrament dels principals tributs al segon semestre de l’any

El consistori preveu rebaixes i bonificacions dels impostos per pal·liar la situació dels diferents sectors econòmics de la ciutat

ajuntament-hospi

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha ajornat fins al segon semestre del 2021 el cobrament dels principals tributs, entre els quals, l’IBI, l’IVTM (impost de circulació) o l’IAE (per a activitats econòmiques empresarials). D’aquesta manera, el calendari del contribuent s’adapta a les mesures extraordinàries per contrarestar els efectes econòmics de la pandèmia en les famílies i l’activitat econòmica de la ciutat.

Quant a la taxa de terrasses, la del 2020, que encara no s’ha cobrat, només s’aplicarà al període previ al decret de l’estat d’alarma (de l’1 de gener al 13 de març) i la d’aquest 2021 només s’aplicarà els sis últims mesos de l’any.

També es redueix un 15% de la taxa per recollida d’escombraries del comerç, la indústria i les activitats professionals. El pagament dels tributs es podrà fer, com sempre, a través de les oficines de diferents entitats bancàries i de la web municipal.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO