URBANISME

L'Hospitalet acaba la reforma d'una illa de vivendes al costat del parc de les Planes

El projecte ha tingut un pressupost inicial d'adjudicació de 423.600 euros i un termini d'execució de set mesos

hospi

L’illa de vivendes delimitada pel carrer de Menéndez Pidal, el carrer de Sant Rafael i l’avinguda d’Isabel la Catòlica de l’Hospitalet de Llobregat ha sigut objecte d’unes obres d’urbanització per «millorar l’espai lliure entre edificacions i l’accessibilitat d’aquesta zona», segons apunten des de l’ajuntament.

L’actuació, que comprèn una superfície de 2.970 metres quadrats, també ha servit per «donar més visibilitat a l’accés nord del parc metropolità de les Planes», afegeixen.

Els treballs en l’espai situat entre els blocs de vivendes han tingut per objecte alliberar la zona del trànsit rodat i l’aparcament de vehicles que dificultaven la circulació dels vianants. Així, el projecte ha tingut un pressupost inicial d’adjudicació de 423.600 euros i un termini d’execució de set mesos.

«Unitat al conjunt»

Des del consistori afirmen que també s’ha donat una «certa unitat al conjunt» mitjançant la utilització de materials homogenis i tractaments de pavimentació més adequats per a una zona d’esbarjo, i s’ha donat continuïtat a l’espai contigu del parc de les Planes a l’accés nord.

Les obres han inclòs la renovació de la pavimentació, el mobiliari urbà, l’enllumenat –amb més punts de llum i tecnologia LED– i l’espai verd, a més de la xarxa de drenatge i les clavegueres.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA