ROBATORI AMB FORÇA

Detingut un veí de l'Hospitalet per haver robar en un pis de Sant Cugat despenjant-se des del terrat

La detenció ha sigut possible gràcies a la veu d'alarma d'un veí

L'arrestat, que tenia antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de l’Hospitalet de Llobregat com el presumpte autor d’un robatori amb força en una vivenda al barri de Sant Domènech, a Sant Cugat del Vallès, a la qual ha accedit despenjant-se des del terrat.

La detenció va ser possible gràcies a l’avís d’un ciutadà que a mitja tarda del 8 de febrer va veure dues persones despenjant-se d’un terrat per accedir a un pis i després sortir-ne, i que més tard van tornar a escalar l’edifici per tornar-hi a entrar, aquesta vegada carregats amb una motxilla.

Els Mossos van iniciar una investigació i van aconseguir identificar un dels presumptes responsables, que tenia diversos antecedents policials per fets similars, i per això el van detenir el passat 13 de febrer a l’Hospitalet.

L’individu va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs per robatori amb força, tot i que la policia manté oberta la investigació amb l’objectiu d’identificar el segon autor dels fets. 

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA