PER PRIMERA VEGADA A ESPANYA

L'Hospitalet acullirà a l'agost el Campionat Mundial d'Halterofília Màster

La ciutat serà l'escenari de l'esdeveniment més gran d'halterofília per a veterans, en el qual participaran prop de 900 esportistes

world-weightlifting-mster-championships-2015-francisco-garca

El Poliesportiu Municipal Gornal de l’Hospitalet acollirà del 17 al 25 d’agost el Campionat Mundial d’Halterofília Màster, en el qual participaran 893 esportistes en categoria masculina i femenina procedents de 40 països de tot el món.

Ésla primera vegada que una ciutat organitza directament un esdeveniment esportiu de caràcter mundial i amb un volum de visites tan elevat, ja que s’estima que, entre participants, acompanyants i tècnics, passaran per la ciutat unes 3.000 persones.

També és la primera vegada que arriba a Espanya aquesta prova, que comptarà amb la participació d’esportistes més grans de 35 anys en diferents categories, alguns sobrepassant fins i tot els 80 anys i altres campions olímpics o mundials.

En total, 505 homes i 388 dones que ocuparan durant una setmana el modern Poliesportiu Municipal Gornal, la instal·lació esportiva més actual de la ciutat. Inaugurat el 2015, és l’emplaçament ideal per, a més, les bones comunicacions viàries i de transport públic que ofereix.  

La ubicació de l’Hospitalet, la qualitat de les seves instal·lacions esportives i les possibilitats d’allotjament que ofereix la ciutat quant a qualitat hotelera, han consolidat la localitat com a destí del turisme esportiu, tant per la convocatòria d’esdeveniments de gran envergadura com aquest com per la realització de campus esportius, concentracions preparatòries o estades, entre d’altres.

La prova està organitzada pel Club d’Halterofília Piràmide de l’Hospitalet en col·laboració amb l’ajuntament i la Federació Internacional d’Heterofília Màster.

Actualment segueix en marxa el procés de captació de voluntaris per realitzar diferents tasques d’ajuda i suport durant la competició.

Els interessats s’hi poden inscriure a través d’un formulari ‘online’ que trobaran a la pàgina oficial del campionat o bé enviant un correu electrònic a voluntariadolh2018@gmail.com. Per inscriure-s’hi, és necessari tenir més de 16 anys i, en cas de ser menor d’edat, es requerirà l’autorització parental.  

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA