DIMECRES A LA NIT

Cassolades contra la independència a l'àrea metropolitana de Barcelona

Ciutats com l'Hospitalet o Badalona van protestar de manera estrepitosa durant el discurs de Puigdemont a la televisió

Els no partidaris de l'independentisme responen així a les concentracions de dies enrere en el sentit contrari

Un veí del barri de la Sagrada Família surt al balcó per participar en la cassolada. / DANNY CAMINAL

Enclavaments de l'àrea metropolitana de Barcelona van acollir la nit de dimecres passat estrepitoses cassolades com a símbol de protesta cap a la deriva independentista del Govern de la Generalitat de Catalunya.

La instrucció, arribada als ciutadans a través de les xarxes socials, era clara: "Cassolada mentre Puigdemont parla a TV3". Així, barris obrers com els de Sant Adrià del Besòs, Llefià (Badalona) o Bellvitge i Can Serra (l'Hospitalet) van presenciar com els seus veïns es manifestaven a través del soroll.

Resposta a les cassolades independentistes

En el sector de l'independentisme, són molts els que surten des del passat 20 de setembre al balcó per fer també soroll en senyal de protesta a les detencions i els registres que s'han anat produint a Catalunya des de llavors.

La cassolada del dimecres va pretendre donar resposta a aquestes concentracions anteriors. I, a més, servir com a prèvia de la multitudinària manifestació al centre de Barcelona prevista el diumenge i convocada per Societat Civil Catalana, a la qual, sota el lema "Recuperem el seny", assistiran grups de ciutadans provinents d'altres parts d'Espanya.

Més notícies de l'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA