SEGONA B

Empat sense gols entre L'Hospitalet i Badalona

Els del Llobregat ocupen la setena plaça i els badalonins són vuitens, tots dos amb 4 punts

Repartiment de punts a La Feixa Llarga entre L’Hospitalet i el Badalona després que cap dels dos equips aconseguís enviar la pilota al fons de la xarxa.

El partit es va iniciar amb un ritme endimoniat i ocasions per als dos equips: Toni Lao i Sandro van provar sort per als locals i Rubio Zamora van amenaçar per als visitants.

A la segona meitat, el ritme del partit va baixar i L’Hospitalet va portar, tímidament, la batuta del partit amb trets de Porcar i Salinas que no generaven perill per a la porteria de Morales.

Amb l'empat a zero final, els dos equips tenen quatre punts de sis possibles i ocupen la setena plaçaL’Hospitalet, i la vuitena, el Badalona, de la classificació del Grup 3 de la Segona Divisió

.

La propera jornada, L’Hospitalet d'Ismael García visitarà el camp del Lleida Esportiu i el Badalona de Manolo González rebran el Prat.

FITXA TÈCNICA

L’HOSPITALET: Víctor; Dani Fernández, Hosteinch, Selves, Juste; Zamora, Porcar (Higón, 63′), Benjamín; Salinas (Tabala, 85′), Teo (Luismi, 73′), Rubio.

BADALONA: Morales; Adrià Parera (Robusté, 60′), Fran Grima, Aleix Coch, Musa; Sergio Maestre, Iván Guzmán, Toni Lao; Serramitja, Sandro (Oliva, 53′), Nils (Iván Agudo, 75′).

ÀRBITRE: Escriche Guzmán. TARGETES GROGUES: Va amonestar els visitants Aleix Coch i Sergio Maestre.

Més notícies de L'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Futbol