Quatre cases a Sant Cugat a les quals mudar-te si et toca la Loteria del Nen

tucasa.com

La vigília del Sorteig del Dia de Reis deixem volar la imaginació per visitar les següents cases en venda a Sant Cugat del Vallès. Vivendes de somni amb què qualsevol que tingui a les mans un dècim de la Loteria del Nen pot fantasiejar en aquestes hores prèvies i visualitzar-se dins d’una disfrutant de la que podria ser la seva futura llar.

CASES EN VENDA A SANT CUGAT DEL VALLÈS

Casa amb piscina a Valldoreix

Casa en venda a l’exclusiva zona de Valldoreix, a Sant Cugat del Vallès. Es tracta d’un espectacular xalet amb més de 1.000m² de parcel·la, en la qual compta amb un gran jardí i piscina, a més de vistes clares a Montserrat i la Mola. La vivenda disposa de 150 m2 de superfície, en els quals hi ha 4 habitacions i 3 lavabos.

Més informació i fotografies a casa en venda a Valldoreix, Sant Cugat del Vallès.

Casa amb piscina a Sant Cugat del Vallès

Aquesta planta baixa ofereix espai tant a l’interior com a l’exterior. Compta amb una agradable terrassa i zona enjardinada, a més de confortables dormitoris, lavabos, saló-menjador i cuina equipada. Ubicació ideal, a prop d’estacions de Renfe i metro, així com dels accessos a l’autopista.

Més informació i fotografies a Casa amb piscina en venda a Sant Cugat del Vallès.

Casa unifamiliar a Sant Cugat del Vallès

Espectacular casa unifamiliar, distribuïda en tres plantes, que té 4 dormitoris i 3 lavabos. Disposa d’una superfície construïda de 190 m2 i 600 m2 més de parcel·la exterior, en els quals hi ha zones enjardinades i una bonica piscina. Destaca la bona ubicació, a prop de transports públics amb accés a Barcelona.

Més informació i fotografies a casa unifamiliar en venda a Sant Cugat del Vallès.

Casa de pedra a Sant Cugat del Vallès

Tanquem aquest bonic recorregut en una impressionant casa de pedra, amb un exterior i un interior d’allò més especial. Vivenda d'allò més acollidora, que compta amb dues zones de jardí i terrassa, davantera i terrassa, així com amb una agradable piscina. Disposa de detalls únics en la decoració i construcció que la fan d’allò més especial.

Més informació i fotografies a casa en venda a Sant Cugat del Vallès.

¿ETS PROFESSIONAL IMMOBILIARI I VOLS QUE les TEVES VIVENDES REBIN SOL·LICITUDS?  ¿Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als immobles, vols arribar amb les teves vivendes a milers de lectors?. Dona’t d’alta com a empresa a tucasa.com i te n’informem.

Temes:

Vivenda