Set a Catalunya

Tres polígons de Granollers renoven la marca ‘Empresarial de qualitat’

El certificat de qualitat és un distintiu que reconeix els polígons industrials, a partir de l’anàlisi d’un centenar d’aspectes clau definits per la CEPE

MARC VILA

La Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials (CEPE) ha renovat, durant tres anys, la Marca Polígon Empresarial de Qualitat als espais industrials de Granollers: Congost, Coll de la Manya i Jordi Camp. Tots tres renoven l’esmentat segell que ja van obtenir el 2019.

El certificat de qualitat és un distintiu que reconeix els polígons industrials, a partir de l’anàlisi d’un centenar d’aspectes clau definits per la CEPE. Aquests factors de qualitat són auditats i valoren el grau de compliment dels criteris definits: com el nivell de desenvolupament urbanístic, d’infraestructures, de manteniment, de serveis bàsics i avançats, de gestió o d’influència social, i certificant que se satisfan les demandes del certificador.

La renovació de la marca ha implicat una nova auditoria per revisar tots els paràmetres i realitzar visites als espais industrials. Els tres polígons que tornen a aconseguir la Marca Polígon Industrial de Qualitat acumulen més de la meitat de les activitats industrials de la ciutat i se’ls reconeix l’esforç per aconseguir les propostes d’actuació identificades en la primera certificació i certifica la millora dels espais en els últims tres anys.

Actualment, hi ha set polígons certificats a Catalunya, tres a Granollers, dos a Girona un a Sant Feliu de Llobregat i un a Barberà del Vallès.

Es pot recordar que la CEPE està formada per associacions empresarials de polígons i altres entitats públiques i privades relacionades amb el teixit empresarial, té com a objectius millorar la competitivitat dels polígons industrials, fomentar l’associacionisme empresarial als polígons i afavorir l’intercanvi de bones pràctiques. A Catalunya, són membres de la CEPE la Diputació de Barcelona i Pimec.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers