Moment complicat

Alejandro Sanz: «Estic sentint i llegint moltes coses que no m’agraden»

CÉSAR R. DOMÍNGUEZ

El moment anímic complicat pel qual està passant Alejandro Sanz s’ha convertit en un debat contant en els últims dies i és que la seva publicació alarmant a Instagram va fer que es disparessin totes les alarmes sobre el seu estat de salut. Després d’haver aclarit que va arribar a un punt de cansament i tristesa molt significatiu, el cantant va tornar a pujar a l’escenari a Pamplona, on va rebre el carinyo incondicional del seu públic.

Com no podia ser de cap altra manera, els rumors sobre el veritable motiu de la seva tristesa no s’han fet esperar i han sigut molts els que han ‘culpat’ la seva ja exparella, Rachel Valdés, d’aquest moment. Sempre molt discret amb la seva vida privada, Alejandro ha decidit recórrer a les xarxes socials una vegada més per deixar clar que la seva exparella no té res a veure en la foscor per la qual està transitant.

«Estic sentint i llegint moltes coses que no m’agraden. Vull deixar clar que Rachel Valdés és una dona increïble que estimo, que admiro i de la qual només puc dir coses bones. El meu estat d’ànim no té res a veure amb ella. Demano respecte per a ella i la seva feina», ha compartit Alejandro en el seu compte d’Instagram. A aquestes boniques paraules cap a la dona amb la qual ha compartit aquests últims anys, el cantant hi ha afegit un missatge d’ànim cap a ella: «Carinyo, tu enfoca’t en la teva obra i augmenta el volum del teu art».