A Londres

Beyoncé celebra la compra d’una mansió de 200 milions amb un sopar de luxe

  • L’estrella del pop i el seu marit, el productor Jay Zeta, han brindat amb vi per la seva nova adquisició a Malibú, Florida

Beyoncé no pot dissimular la seva felicitat després d’haver adquirit una mansió de ni més ni menys que 200 milions de dòlars a Malibú, segons el ‘Daily Mail’, la casa més cara mai venuda a Califòrnia.

L’estrella del pop i el seu marit, el raper i productor Jay Zeta, han compartit una sèrie d’imatges a Instagram en les quals se’ls veu celebrant la nova adquisició amb un sopar romàntic a Londres.

La intèrpret de ‘Love On Top’, de 41 anys, que va lluir la seva llarga melena ondulada, una jaqueta sastre de ratlles, que va combinar amb uns pantalons curts a joc, un sostenidor negre i botes de cuir infinites, posa en un passadís junt amb el seu marit mentre porta unes ulleres de sol i un petit bolso negre. Per la seva banda, el músic de ‘99 Problems,’ de 53 anys, va optar per uns pantalons beix combinats amb un suèter negre i una armilla grisa amb gorro negre, ulleres de sol fosques i esportives blanques.

Beyoncé, que actualment es troba en l’etapa europea de la seva gira mundial ‘Renacimiento’, també va publicar diverses instantànies del menú que va triar, inclòs un plat d’ostres i una foto de la parella brindant amb copes de vi.

«Mama i papa ❤️», va comentar un fan al carrusel de fotos. Un altre va dir: «Confiançaeeeeee nena ets LETAL», mentre que d’altres van assenyalar com es veia de feliç la cantant de ‘Single Ladies’ en les instantànies. «Com es veu la felicitat. Són ells i ningú més», va escriure un admirador, mentre que un altre va afegir: «Literalment envellint al revés FELIÇ es VEU TAN BÉ EN TU».

Temes:

Beyoncé Londres